top of page

Lär dig zenmeditation och buddhistisk mindfulness

Undervisningen bedrivs mestadels privat, vilket gynnar dig mycket. Du är centralpunkten och kommer att utvecklas på ett sätt - och i en takt - som inte är möjligt under andra omständigheter. Privatundervisning ger hög kvalitet och betydligt snabbare resultat samt kan skräddarsys av dig eller oss tillsammans utifrån dina önskemål! I de flesta fall är det lämpligt att starta med meditationen i praktik och teori, och sedan gå över naturligt till mindfulness. 

 

Om ni är två stycken som vill träna tillsammans är ett semiprivat alternativ lämpligt. Ni lär er effektivt med en lägre kostnad per person.

Mindfulness, meditation, zenmeditation, stresshantering, stressbearbetning, buddhism, taoism

Undervisning, privat

Minimitid för ett privat pass är 1 timme, maxtid är 2 timmar. Du börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att du startar den egentliga praktiken får du då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just dig.

 

Du bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som du utnyttjar enligt önskemål. 

Undervisning, semiprivat

Minimitid för ett semiprivat pass är 1,5 timme, maxtid är 3 timmar. Ni börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att ni startar den egentliga praktiken får ni då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just er. 

 

Ni bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som ni utnyttjar enligt önskemål. Kontakta oss för att boka semiprivat undervisning.

mindfulness, meditation, zenmeditation, stresshantering, stressbearbetning, buddhism, taoism
bottom of page