Om oss och vår bakgrund

Thorwald Lorentzon & Susanne Schéele
Thorwald Lorentzon & Susanne Schéele

Vi som har skapat och driver Garden of Feathers heter Thorwald Lorentzon och Susanne Schéele. Thorwald är verksam som lärare inom spirituella traditioner från både öst och väst - och ett av hans viktigaste budskap är att dessa kompletterar varandra och inte konkurrerar. Han arbetar som lärare i qigong, tai chi, meditation och traditionell mindfulness och är också High Priest i Correllian Nativist Wicca. Som företrädare mot offentligheten är han verksam som skribent för tidningarna Nära och Inspire och har medverkat i P1:s Utbildningsradion. 

Susannes strävan och gärning syftar till att förmedla verktyg för att överblicka våra liv och vår verklighet i ett större perspektiv. Hon är en hängiven lärare och uttolkare av astrologi och tarotkort, två väsensskilda sätt att få guidning på vår vindlande väg genom livet. Hon har ett specialintresse för de esoteriska delarna av de klassiska lärorna och brinner för att förmedla sin kunskap inom dessa ämnen. Därtill är hon verksam som spirituell healer med gedigen utbildning och erfarenhet inom Reiki och andra healingtraditioner. 

* * *

Den gemensamma nämnaren i allt vi gör och lär ut är energi, den som är allt och betyder allt. Vi är naturligtvis måna om att hela tiden utveckla oss själva och vårt material; Garden of Feathers är en fantastisk process precis såsom livet självt!