top of page
Furor_vintage.JPG
Öppet hus_vintage.JPG
Fjäril_vintage.JPG

Retreat

Dådran

8-15 juli

dina sinnen

EXPANDERA 

i gräset.JPG

 SKAPARKRAFT     HEALING     MEDIALITET
 
      

Välkommen till vår så omtyckta kursvecka i vackra, stilla Dådran! Hit återkommer deltagare år efter år vilket fyller oss med djup tacksamhet. Med det sagt vill vi särskilt välkomna dig som inte tidigare har deltagit. Du kommer eventuellt att behöva tillägna dig vissa nödvändiga förkunskaper. Kontakta oss angående detta så hittar vi en lösning som passar just dig.

2024 års Dådranretreat kommer att fokusera på att aktivera, hela och stärka våra receptiva förmågor för att expandera vår sinnen och vår kapacitet att ta emot ur alla aspekter: det goda i livet, kärleken och meddelanden från högre dimensioner.

Varmt välkommen!

RETREATENS TRE PELARE

DIN OAS 

Om oss

Thorwald Lorentzon & Susanne Schéele

Vi brinner för att ge våra deltagare verktyg för att börja leva utifrån hjärtat och kliva in i sin fulla kraft. Med många års erfarenhet av att ordna olika sorters  retreater vet vi vilka kraftfulla resultat man kan nå när man ger sig själv några dagar bortanför vardagen.

Följ oss gärna på sociala medier!

  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
sommar 2023.jpg
RETREATSCHEMA

8 juli

13.00 Välkomna, presentation och information

14.00 Qigong och guidad meditation: Landa här och nu.

15.00 Introduktion till medial träning

16.00 Incheckning

16.30 Tarot

18.00 Introduktion till praktiskt skapande

18.45 Middag

9 - 14 juli

07.45 Visualiseringspromenad

08.45 Medial träning

11.00  Qigong

12.00  Lunch

14.00  Tarot

15.30   Praktiskt skapande

17.30   Healing och meditation

19.00  Middag

15 juli

07.45 Visualiseringspromenad

08.45 Städning och utcheckning

10.00 Summering av veckan

12.00 På återseende

Kvällsarrangemang

Grillfest

Alla grillar sin egen medhavda mat på vandrarhemmets vedeldade utegrill. Sedan äter vi tillsammans och bjuder varandra på mat och dryck och har det allmänt härligt!

Vilken av dagarna det blir bestämmer vi utifrån väderleksrapporten.

Ledig eftermiddag och kväll 11/7

Vi lämnar utrymme för att processa och integrera nya insikter och kunskaper. Dagens program avslutas vid lunch och här har ni möjlighet till vila, kontemplation och återhämtning. 

Seans 12/7

Vad har dina guider, ditt högre jag eller änglarna att säga dig? Thorwald håller seans med ambitionen att alla ska få varsitt meddelande från högre dimensioner.

 

Cacaocermoni 14/7 

Öppna ditt hjärta och hitta in i självkärlek och kärleken till Moder jord. Susanne håller i en ceremoni där vi dricker ceremoniell cacao och leds in i våra hjärtan i en guidad meditation. Kvällen avslutas med en healingcirkel.

Anmälan

För anmälan, frågor och funderingar, kontakta oss via kontaktformuläret

eller ring på 070-285 50 57.

Boende och priser

Kost & logi

Vi bor med självhushållning  på det enkla och charmiga vandrarhemmet i Dådran. Lägenheterna i det gamla (1806) vackra huset är rymliga med ett eller två rum, enklare kök samt badrum. De två större lägenheterna rymmer 4 resp. 5 sängplatser, de två mindre är dubbelrum med möjlighet till en tredje sängplats. Möjlighet till enklare enkelrum finns (kök delas).

Övrig information

Meddela oss om du har allergier eller särskilda önskningar kring boendet. 

Pris

Retreatpris: 6500 kr. Inklusive boende, material och moms.

1 250:- betalas vid anmälan (återbetalas ej vid avanmälan efter 1 februari). Vid avanmälan senare än 3 månader innan start debiteras 75 % av totalkostnaden; vid avanmälan senare än 2 månader innan start debiteras hela kostnaden.

bottom of page