top of page

Tarot

Tarotlekens 78 magiska kort är sprungna ur den västerländska esoterismens mylla och kan användas för personlig utveckling, vägledning, divination och mycket mer. På Garden of Feathers utgår vi alltid från ett helandeperspektiv i vårt arbete med tarotkorten; vårt mål är att du som klient eller kursdeltagare ska känna dig fylld av tillförsikt inför din uppgift, få hopp inför framtiden och känna tacksamhet inför livet. Vi erbjuder olika typer av tarotkonsultationer samt en riktigt gedigen tarotkurs som passar både nybörjare och erfarna tarottolkare. Läs om våra tjänster nedan.

Vintage tarot6.JPG

Tarotkonsultation

Tarotkorten kan på olika sätt ge dig vägledning, oavsett om du har en specifik fråga eller om du vill se hur energierna ligger mer allmänt. Susannes läsningar utgår alltid från ett helandeperspektiv och korten kommer att förmedla det du behöver höra för att må så bra som möjligt. Efter ett kort samtal väljer vi vilken typ av läggning som passar just dig. Därefter lägger vi ut korten, tolkar och samtalar kring vad budskapet betyder för dig, i din nuvarande situation.

Grundkurs i Tarot

Att ge sig i kast med att lära sig tarotkorten från grunden och på riktigt är att ge sig ut på en vindlande resa i självkännedom. Kursen lämpar sig både för dig som är nybörjare och för dig som redan är bekant med tarotkorten. På kursen får du lära dig ursprungen till  kortens betydelser utifrån de fyra elementen, numerologi, astrologi och kabbala. Vi gör läggningar vid varje kurstillfälle och hjälps åt att tolka. Dessutom kommer du att få hemuppgifter som successivt bygger upp din personliga relation med korten. Välj om du vill gå helgförmiddag  eller vardagkväll. 

Vintage tarot4.JPG

En magisk Tarotkväll

Är du och dina vänner nyfikna på Tarot? Susanne besöker er tillställning och berättar om tarotkorten - om vad de är för något, hur de fungerar och hur vi kan använda dem i vårt dagliga liv. Därefter får deltagarna varsin enskild läggning, om så önskas.

Upplägget sker utifrån era önskemål och naturligtvis går det att ordna även dagtid. Evenemanget tar från 3 timmar och uppåt beroende på upplägg och antalet gäster. 

bottom of page