top of page

Qigong och tai chi: från grund- till instruktörsstudier

Kroppen är själens boning och när vår livsenergi (qi) får möjlighet att flöda fritt genom våra fysiska kroppar ökar vi vårt fysiska, mentala och spirituella välmående. Qigong ingår i den traditionella kinesiska medicinen (TCM) och har praktiserats under tusentals år. Regelbundet praktiserande av qigong är ett sätta att upprätthålla flödet av qi genom den fysiska kroppen och därigenom förebygga sjukdom. Tai chi är en utveckling av qigongen där fokus ligger på en kombination av flöde, mjukhet, styrka, kraft och teknik. 

Qigong, taoistisk qigong, Smiling Heart qigong

Hos Garden of Feathers finner du Sveriges kanske bredaste och mest kvalificerade energiträning. Två av våra grenar är de besläktade kinesiska träningsmetoderna qigong och tai chi. Läs mer om dem nedan och känn dig fri att fråga Thorwald om det är något du undrar över! 

Om du önskar studera till lärare i qigong och/eller tai chi individanpassar vi detta till just dina önskemål och syften. Du kan välja att bli lärare i både qigong och meditation, och även i tai chi (vilket dock är en betydligt längre process). 

bottom of page