top of page

Tarot

Tarotlekens 78 magiska kort är sprungna ur den västerländska esoterismens mylla och kan användas för personlig utveckling, vägledning, divination och mycket mer. På Garden of Feathers utgår vi alltid från ett helandeperspektiv i vårt arbete med tarotkorten; vårt mål är att du som klient eller kursdeltagare ska känna dig fylld av tillförsikt inför din uppgift, få hopp inför framtiden och känna tacksamhet inför livet. För dig som vill konsultera korten i en specifik fråga eller få vägledning kring hur du kan arbeta med de energier som finns runt omkring dig erbjuder vi olika typer av tarotkonsultationer.  Är du intresserad av att lära dig att tolka tarotkorten? Vi har en riktigt gedigen grundkurs i tarot som passar både nybörjare och erfarna tarottolkare. Efter grundkursen kan du välja att studera korten vidare på Garden of Feathers Diplomeringskurs. Vi har även fördjupningsgrupper i tarot som träffas gång per månad både på plats hos oss i Tottarp och på distans via Zoom.  Läs om våra tjänster nedan.

tarotkort, tarotläggning, tarotkurs, tarot, Lund, Malmö, Skåne, Dalarna, Borlänge, Falun, Stockholm

Tarotkonsultation

Tarotkorten kan på olika sätt ge dig vägledning, oavsett om du har en specifik fråga eller om du vill se hur energierna ligger mer allmänt. Susannes läsningar utgår alltid från ett helandeperspektiv och korten kommer att förmedla det du behöver höra för att må så bra som möjligt. Efter ett kort samtal väljer vi vilken typ av läggning som passar just dig. Därefter lägger vi ut korten, tolkar och samtalar kring vad budskapet betyder för dig, i din nuvarande situation.

Grundkurs i tarot

Att ge sig i kast med att lära sig tarotkorten från grunden och på riktigt är att ge sig ut på en vindlande resa i självkännedom. Kursen lämpar sig både för dig som är nybörjare och för dig som redan är bekant med tarotkorten. På kursen får du lära dig ursprungen till  kortens betydelser utifrån de fyra elementen, numerologi, astrologi och kabbala. Vi gör läggningar vid varje kurstillfälle och hjälps åt att tolka. Dessutom kommer du att få hemuppgifter som successivt bygger upp din personliga relation med korten.

tarotkort, tarotläggning, tarotkurs, tarot, Lund, Malmö, Skåne, Dalarna, Borlänge, Falun, Stockholm
tarotkort, tarotläggning, tarotkurs, tarot, Lund, Malmö, Skåne, Dalarna, Borlänge, Falun, Stockholm

En magisk tarotkväll

Är du och dina vänner nyfikna på tarot? Susanne besöker er tillställning och berättar om tarotkorten - om vad de är för något, hur de fungerar och hur vi kan använda dem i vårt dagliga liv. Därefter får deltagarna varsin enskild läggning, om så önskas.

Upplägget sker utifrån era önskemål och naturligtvis går det att ordna även dagtid. Evenemanget tar från 3 timmar och uppåt beroende på upplägg och antalet gäster. 

Fördjupningsstudier i tarot

Efter avslutad  grundkurs kan man gå med i fördjupningsgruppen. Vi har också en härlig och stöttande Facebookgrupp där man kan dela läggningar och ställa frågor. Cirka 1 gång per månad träffas vi som kan i Tottarp och de som bor längre bort på zoom. Träffarna är upplagda som djuplodande workshops och syftar till att på olika vis göra oss till bättre tarottolkare. Vi arbetar därför också med kontakten med högre dimensioner genom meditationer och visualiseringsövningar. Vår personliga koppling till korten stärks genom interaktiva gruppövningar. Generöst med tid ges även till att öva läggningar på varandra.

För dig som önskar bli diplomerad tarottolkare finns en  diplomeringsutbildning som du kan gå efter avslutad grundkurs. Kursmaterialet bygger till stor del på övningarna i boken The Living Tarot av T. Susan Chang. Vi kommer att göra många av dessa övningar tillsammans på fördjupningsträffarna och man kommer att ha stor hjälp av att vara med på dessa om man vill diplomera sig. Diplomeringskursen gör man i sin egen takt och i kursavgiften ingår personlig feedback på alla övningar.  För att få ut sitt diplom behöver man utöver godkända övningar även lämna in 10 dokumenterade tarotläggningar. Kontakta oss vid intresse!

tarotkort, tarotläggning, tarotkurs, tarot, Lund, Malmö, Skåne, Dalarna, Borlänge, Falun, Stockholm
bottom of page