top of page

Reikibehandlingar

Den djupgående avslappning som en Reikibehandling ger löser upp spänningar och blockeringar och kan därmed sätta igång kroppens eget läkningssytem. Som klient upplever du energin som kärleksfull, lugn, trygg och positiv, samtidigt som Reikihealingen för upp saker till ytan som du behöver förändra i ditt liv. Hur djupgående Reikin verkar beror på hur villig du är att släppa gamla beteendemönster. Ofta krävs upprepade behandlingar för att healingen skall ge effekt och vi erbjuder därför 3 eller 5 healingsessioner till förmånliga paketpriser.

 

Nedan hittar du några av Garden of Feathers Reikibehandlingar. Tveka inte att kontakta oss om du har specifika önskemål.

| Modell: Anna Pettersson |

Reikihealing Skåne

Reikihealing, 60 min

Behandlingen inleds och avslutas med ett kortare helande samtal. Observera att det ofta krävs mer än en behandling för att uppnå effekt. Du har möjlighet att köpa paket med 3 eller 5 behandlingar till ett förmånligt pris. 

Reikihealing, 90 min

Under den här behandlingen har vi utrymme för ett mer djupgående helande samtal i anslutning till healingen. Reikin ger djup avslappning och löser upp spänningar och blockeringar och i kombination med ett djupare samtal kan du få nycklar till att genomföra förändringar till det bättre i ditt liv. Reikin verkar endast till den grad som du själv är villig att förändras, på ett medvetet och ett omedvetet plan.

Reiki Healing Lund
Healing 1_vintage.JPG

Holy Fire® Reiki, helande upplevelse

En djupt helande upplevelsemeditation anpassad efter dina behov. Meditationen är delvis guidad och verkar djupt helande både på ett medvetet och ett undermedvetet plan. Meditationen följs av Reikihealing och ett helande samtal. Ta gärna med dig ett anteckningsblock för att skriva ner din upplevelse. Totalt 90 min.

bottom of page