top of page

Praktisera qigong och tai chi
och öka ditt energiflöde och din livskraft

Undervisningen bedrivs mestadels privat, vilket gynnar dig mycket. Du är centralpunkten och kommer att utvecklas på ett sätt - och i en takt - som inte är möjligt under andra omständigheter. Privatundervisning ger hög kvalitet och betydligt snabbare resultat samt kan skräddarsys av dig eller oss tillsammans utifrån dina önskemål! 

Om ni är två stycken som vill träna tillsammans är ett semiprivat träning ett fint alternativ. Ni lär er fortfarande effektivt och kan stötta varandra i hemmaträningen mellan lektionstillfällena. Kostnaden per person blir då lägre. 

I Dalarna och Stockholm finns det möjlighet att utöver privatträning delta i träningsgrupper. 

Qigong, del av Smiling Heart

Undervisning, privat

Minimitid för ett privat pass är 1 timme, maxtid är 2 timmar. Du börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att du startar den egentliga praktiken får du då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just dig. 

 

Du bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som du utnyttjar enligt önskemål.

Undervisning, semiprivat

Minimitid för ett semiprivat pass är 1,5 timme, maxtid är 3 timmar. Ni börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att ni startar den egentliga praktiken får ni då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just er. 

 

Ni bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som vi schemalägger enligt era önskemål. Den semiprivata träningen bokas direkt med oss.

Qigongträning

Qigong och tai chi i Dalarna och Stockholm

bottom of page