top of page

Praktisera qigong och tai chi
... och öka ditt energiflöde och din livskraft

Undervisningen bedrivs delvis privat, och det är en form som gynnar dig mycket. Du är centralpunkten och kommer att utvecklas på ett sätt - och i en takt - som inte är möjligt under andra omständigheter. Privatundervisning ger hög kvalitet och betydligt snabbare resultat samt kan skräddarsys av dig eller oss tillsammans utifrån dina önskemål! 

Om ni är två stycken som vill träna tillsammans är ett semiprivat träning ett fint alternativ. Ni lär er effektivt och kan stötta varandra i hemmaträningen mellan lektionstillfällena. Kostnaden per person blir då lägre. 

I Tottarp/Skåne och Dalarna finns det möjlighet att utöver privatträning delta i träningsgrupper (se vidare nedan). 

Qigong, taoistisk qigong, Smiling Heart qigong

Undervisning, privat

Minimitid för ett privat pass är 1 timme, maxtid är 2 timmar. Du börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att du startar den egentliga praktiken får du då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just dig. 

 

Du bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som du utnyttjar enligt önskemål.

Undervisning, semiprivat

Minimitid för ett semiprivat pass är 1,5 timme, maxtid är 3 timmar. Ni börjar med att boka ett provpass på 1,5 timme. Förutom att ni startar den egentliga praktiken får ni då också nödvändiga teoretiska grunder, och vi lägger upp ett program för just er. 

 

Ni bokar sedan en fortsättning på antingen 5 timmar eller 10 timmar som vi schemalägger enligt era önskemål. Den semiprivata träningen bokas direkt med oss.

Tai chi, 24-formen

Qigonggrupper (Skåne och Dalarna)

bottom of page